Sponsorpakketten

Schoonenburger Vriend

Als particulier kan je voor € 10 per jaar “Schoonenburger Vriend” worden. Je doet dit, omdat je het zwembad een warm hart toedraagt. Je vindt het belangrijk dat er in ons dorp een mooi, veilig en goed onderhouden zwembad is. Je wilt ook dat dit zo blijft. Je naam wordt vermeld op deze website in een lijst met “Schoonenburger Vrienden”.

 

Schoonenburger Heuvel

Wil je meer dan alleen een Schoonenburger Vriend zijn, dan is een lidmaatschap van onze “Schoonenburger Heuvel” wellicht top voor jou. Voor € 50 per jaar heb je recht op enkele privileges. Zo zal je naam opgenomen worden op het bord met “Heuvelleden” nabij de entree van het zwembad. Je wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse opening of afsluiting van het zwembadseizoen (keuze). Je mag 3x per jaar met 3 personen gebruik maken van de faciliteiten. Drukke dagen uitgezonderd (naar inzicht van de leiding).

 

Schoonenburg Adopter

Als “Schoonenburg Adopter” adopteer je als het ware een stukje van ons zwembad. Je bent er voor verantwoordelijk dat dit stukje zwembad in goede staat van onderhoud blijft. Natuurlijk staan daar enkele privileges tegenover. Net als een heuvellid, wordt je naam vermeld op een bord, dit keer met “Adopters” nabij de entree. Je wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse opening en afsluiting van het zwembadseizoen. Je mag 5x per jaar met 3 personen gebruik maken van de faciliteiten (drukke dagen uitgezonderd, naar inzicht van de leiding). Er wordt een mededelingenbord of -tegel geplaatst bij het onderdeel dat jij hebt geadopteerd.

(Minimale waarde van de adoptie moet worden uitgewerkt in overleg met de adopter. Het adoptief stuk is een begrensd deel van het zwembad. Denk hierbij aan een deel van het groen, de coating van een bassin, bestrating (op te delen), speelvoorzieningen, duikplank, kleding zwembadpersoneel en of vrijwilligers etcetera.

 

De Sociale Schoonenburger

In onze maatschappij zijn altijd mensen die, door wat voor reden dan ook, niet in staat zijn zelf een entreekaartje te betalen. Laat staan een meer-badenkaart of abonnement. Aan de andere kant zijn er gelukkig ook genoeg mensen met een sociaal hart. Zij zijn bereid om de kosten van een entreekaartje, meer-badenkaart of abonnement eenmalig op zich te nemen. Samen met de voedingsbank regelen wij dat de juiste mensen in aanmerking komen voor je geste.

Je kunt je laten opnemen op een lijst van “Sociale Schoonenburgers” met daarbij vermeld het maximum bedrag dat je bereidt bent jaarlijks voor je rekening te nemen. Je wordt belast op het moment dat je aan de beurt bent volgens een “first in first out” systeem. Je bepaalt wanneer je stopt. Natuurlijk doen wij ook een bijdrage door de prijs te reduceren tot 75%.) In geval van een dagkaart zijn drukke dagen uitgezonderd (naar inzicht van de leiding).

 

Heb je belangstelling voor deelname aan een van deze sponsorpakketten, stuur een bericht naar info@zwembad-schoonenburg.nl. Wij zullen zo snel als mogelijk contact opnemen.