Verkoop abonnementen en dagkaarten

Om toegang te krijgen tot Zwembad Schoonenburg is een geldig toegangsbewijs vereist. Voor de frequente bezoeker is een abonnement het meest geschikt. Al na 10-12 bezoeken is een abonnement rendabel. Zowel abonnementen als dagkaarten zijn reserveerbaar via onderstaande button.

Abonnement
t/m 15 jaar

Seizoensprijs €72,-

Abonnement
Vanaf 16 jaar

Seizoensprijs € 79,-

4-persoons
gezinsabonnement

Seizoensprijs € 226,-

5-persoons
gezinsabonnement

Seizoensprijs € 279,-

Losse tickets

0 t/m 2 jaar € 1
3 en 4 jaar € 3
5 jaar en ouder € 6,30
12 badenkaart € 63

Nieuw toegangssysteem

Doordat we dit jaar, als nieuwe exploitant van het zwembad, te maken hebben met het opzetten van een nieuw toegangssysteem, is het onvermijdelijk dat er nieuwe persoonlijke passen moeten worden uitgegeven. Voor het eerste jaar, 2023, hebben wij de kosten hiervan in de voorverkoop gereduceerd tot een bedrag van € 1 per pas. Daarna zal er voor een fysieke pas € 5 gerekend worden. Dit bedrag is bij ophalen te betalen.

U kunt deze kosten besparen door heel makkelijk online uw abonnement(en) te bestellen en te betalen met iDEAL. Na de bestelling ontvangt u direct een bestelbevestiging met een link naar uw digitale pas. Deze kunt u opslaan op uw smartphone.  Ook kunt u er voor kiezen de ontvangen bevestiging te bewaren en steeds mee te nemen naar het zwembad. Op de bevestiging staat een unieke code. Die heeft u nodig als u Zwembad Schoonenburg wilt betreden.

Een abonnement is strikt persoonlijk. Bij misbruik kan een abonnement voor een bepaalde tijd onbruikbaar worden gemaakt. Hierbij is een schadevergoeding uitgesloten.